Gå till huvudinnehåll

Svensk ostkultur

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

En kulinarisk resa genom den svenska ostkulturens framväxt och utveckling, från äldsta tid till idag. Sverige har flest hårdostar i världen, långlagrad ost är något unikt svenskt. Boken innehåller ett 50-tal originalrecept på hur svenska ostar ystats. Författaren bedriver forskning inom såväl kemi som ekonomisk historia och etnologi

Av: Martin Ragnar

Inläsare: Qina Hermansson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 40 min.

Utförlig titel: Svensk ostkultur

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Carlsson, 2013. ISBN 978-91-7331-539-5, 91-7331-539-7 (genererat)

Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2013

Förlagans ISBN: 9789173315395

Klassifikation: Qca, Qca/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : Carlsson, 2013. ISBN 978-91-7331-539-5, 91-7331-539-7 (genererat)

Filstorlek: 180 MB

Medienummer: CA09794