Svensk ostkultur
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
En kulinarisk resa genom den svenska ostkulturens framväxt och utveckling, från äldsta tid till idag. Sverige har flest hårdostar i världen, långlagrad ost är något unikt svenskt. Boken innehåller ett 50-tal originalrecept på hur svenska ostar ystats. Författaren bedriver forskning inom såväl kemi som ekonomisk historia och etnologi
Av: Martin Ragnar
Inläsare: Qina Hermansson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8 tim., 40 min.
Utförlig titel: Svensk ostkultur
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Carlsson, 2013. ISBN 978-91-7331-539-5, 91-7331-539-7 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2013
Förlagans ISBN: 9789173315395
Klassifikation: Qca, Qca/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : Carlsson, 2013. ISBN 978-91-7331-539-5, 91-7331-539-7 (genererat)
Filstorlek: 180 MB
Medienummer: CA09794