Det thailändska köket
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Kokbok med recept på thailändsk mat. Bland innehållet t.ex. förrätter och tilltugg, ris, nudlar och såser, fisk och skaldjur, kött- och kycklingrätter, grönsaker, desserter och sötsaker. Ett antal förslag till menyer ingår. För många av ingredienserna anges alternativ som är lätta att köpa i Sverige
Av: Somi Anantra Miller, Patricia Lake
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 3 vol. (320 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P13646
Utförlig titel: Det thailändska köket
Förlaga: Kopierad från: 3. uppl. Lund : Alhambra, 1992
Utgivare: Enskede: TPB, 1994
Klassifikation: Qcabd-ocb/P
Anmärkning: Kopierad från: 3. uppl. Lund : Alhambra, 1992 Fullskrift
Medienummer: P13646