Gå till huvudinnehåll

Det thailändska köket

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Kokbok med recept på thailändsk mat. Bland innehållet t.ex. förrätter och tilltugg, ris, nudlar och såser, fisk och skaldjur, kött- och kycklingrätter, grönsaker, desserter och sötsaker. Ett antal förslag till menyer ingår. För många av ingredienserna anges alternativ som är lätta att köpa i Sverige

Av: Somi Anantra Miller, Patricia Lake

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 3 vol. (320 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P13646

Utförlig titel: Det thailändska köket

Förlaga: Kopierad från: 3. uppl. Lund : Alhambra, 1992

Utgivare: Enskede: TPB, 1994

Klassifikation: Qcabd-ocb/P

Anmärkning: Kopierad från: 3. uppl. Lund : Alhambra, 1992 Fullskrift

Medienummer: P13646