Leilas middagstips
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Förf. blev årets kvinnliga kock för fem år sedan och ger här opretentiösa tips om hur man enkelt och snabbt ordnar en middag till fest och till vardags. Får ingredienser och smaker från hela världen är mottot. Influenserna kommer från Nordafrika, Mexico och Asien. Ett kapitel innehåller "smartmat" - en blandning av halvfabrikat och eget. Grönsaker och frukt får stor plats liksom lax, kyckling och pasta av olika slag. Förlaga: NoK, 2009
Av: Leila Lindholm
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 2 vol. (135 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P22096
Utförlig titel: Leilas middagstips
Förlaga: Kopierad från: 3. [uppl.] Stockholm : Natur och kultur, tr. 2009. ISBN 978-91-27-08894-8, 91-27-08894-4 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2011
Förlagans ISBN: 9789127088948
Klassifikation: Qcaa/P
Anmärkning: Kopierad från: 3. uppl. Stockholm : Natur och kultur, tr. 2009. ISBN 978-91-27-08894-8, 91-27-08894-4 (genererat) Fullskrift
Medienummer: P22096