Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se
Information om boken
I den här boken finns en hel rad glutenfria grundrecept på småkakor, söta pajer, desserter och bullar. Det är stor variation på recepten, här finns såväl pepparkakor och lussebullar som äppelpaj, hallongrottor och våfflor. En bra bok för den som inte äter gluten men ändå vill baka gott kaffebröd från grunden och slippa färdiga mjölmixer. Boken innehåller också tips och tekniker för att säkert lyckas med recepten
Av: Jessica Frej, Maria Blohm
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 2 vol. (180 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P27680
Utförlig titel: Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
Orginaltitel: Nytt fikabröd
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016
Förlagans ISBN: 9789153439950
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : ICA, 2014. ISBN 978-91-534-3995-0, 91-534-3995-3 (genererat) Fullskrift
Medienummer: P27680