Gå till huvudinnehåll

Nytt fikabröd : baka gott utan gluten

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se

Information om boken

I den här boken finns en hel rad glutenfria grundrecept på småkakor, söta pajer, desserter och bullar. Det är stor variation på recepten, här finns såväl pepparkakor och lussebullar som äppelpaj, hallongrottor och våfflor. En bra bok för den som inte äter gluten men ändå vill baka gott kaffebröd från grunden och slippa färdiga mjölmixer. Boken innehåller också tips och tekniker för att säkert lyckas med recepten

Av: Jessica Frej, Maria Blohm

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 2 vol. (180 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P27680

Utförlig titel: Nytt fikabröd : baka gott utan gluten

Orginaltitel: Nytt fikabröd

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016

Förlagans ISBN: 9789153439950

Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : ICA, 2014. ISBN 978-91-534-3995-0, 91-534-3995-3 (genererat) Fullskrift

Medienummer: P27680