Gå till huvudinnehåll

Mitt nya raw food kök

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Handbok för raw food-kockar. Boken innehåller 250 recept, varav många är fria från gluten, laktos och vitt socker. E.P.A. har också skapat raw food-rätter som ska kunna ersätta traditionell högtidsmat

Av: Erica Palmcrantz Aziz

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 5 vol. (434 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P26902

Utförlig titel: Mitt nya raw food kök

Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Massolit, 2014. ISBN 978-91-87785-10-8, 91-87785-10-2 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015

Förlagans ISBN: 9789187785108

Klassifikation: 641.5636, Qcabb/P

Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Massolit, 2014. ISBN 978-91-87785-10-8, 91-87785-10-2 (genererat) Fullskrift

Medienummer: P26902