Järnspisar, hackekorv & tabberas
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Kåserande om svensk mattradition från 1800-tal till 1960-tal. 164 välbeskrivna, utmärkta recept på god husmanskost presenteras. Att använda Astrid Lindgren och hennes platser och persongalleri blir en väl fungerande lots i gammal svensk mattradition. Man får ta del av kunskap kring bl.a. köttproduktion, burkmat och järnspisar. Förf. citerar och berättar också om många auktoriteter, t.ex. Cajsa Warg och Hagdahl. Förlaga: Ersatz, 2006
Av: Göran Lager
Inläsare: Anna Westberg
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 11 tim., 37 min., mono; 255 sidor
Utförlig titel: Järnspisar, hackekorv & tabberas
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ersatz, 2006. ISBN 91-88858-16-2, 978-91-88858-16-0
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Förlagans ISBN: 9188858162
Klassifikation: Qca, Mxk-c, Qca/TD, Mxk-c/TD
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Speltid: 11 tim., 37 min., mono; 255 s. Inläst ur: Stockholm : Ersatz, 2006. ISBN 91-88858-16-2, 978-91-88858-16-0
Filstorlek: 243 MB
Medienummer: C78692