Den medeltida kokboken
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Måltidsordning, sociala och kyrkliga konvenanser, skildras livfullt tillsammans med ett åttiotal recept från det medeltida köket, översatta och omvandlade till nutida förhållanden. Folie används istället för komage och tarmar. Kryddningen är dock i vissa rätter både våldsam och ovanlig
Av: Maggie Black
Inläsare: Lena Ekman
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim.
Utförlig titel: Den medeltida kokboken
Orginaltitel: The medieval cookbook
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Alfabeta, cop. 1993. ISBN 91-7712-380-8, 978-91-7712-380-4 (genererat)
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Förlagans ISBN: 9177123808
Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995 Inläst ur: Stockholm : Alfabeta, cop. 1993. ISBN 91-7712-380-8, 978-91-7712-380-4 (genererat)
Filstorlek: 83 MB
Medienummer: C61983
Översättare: Marie-Anne Sandström