Gå till huvudinnehåll

Ayurvedisk vegetarisk kokbok

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Ayurveda är en indisk medicinvetenskap med flertusenåriga traditioner. Ayurvedisk mat är inte bara välsmakande, vacker och hälsosam utan även anpassad till vars och ens individuella behov. Val av recept och matlagning ingår i ett helhetstänkande. I inledningen beskrivs olika konstitutionstyper och hur det går att välja mat efter kroppstyp, och hur maten kan fungera som medicin. Inläst ur NoK/LT, 2001

Av: Cecilia Kjerrulf

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 26 min.

Utförlig titel: Ayurvedisk vegetarisk kokbok

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : NoK/LT, 1999. ISBN 9789127352209

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2003

Förlagans ISBN: 9789127352209

Klassifikation: Qcabc, Qcabc/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : NoK/LT, 1999. ISBN 9789127352209

Filstorlek: 72 MB

Medienummer: C22588