Husmanskost på restaurang
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Gedigen kokbok för matintresserade. Boken har getts ut i många upplagor, och den används i restaurangbranschens utbildning som lärobok. Boken inleds med några korta berättande avsnitt om svensk husmanskost, Hagdahls och Cajsa Wargs kokböcker. Därefter kommer ett stort antal recept till äldre och nyare svenska maträtter i systematisk ordning efter ingredienser
Av: Oskar Jakobsson
Inläsare: Helena Hellström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 9 tim., 35 min.
Utförlig titel: Husmanskost på restaurang
Förlaga: Inläst ur: 11. uppl. Lidingö : Gastronomiförlaget, 1990
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995 Inläst ur: 11. uppl. Lidingö : Gastronomiförlaget, 1990
Filstorlek: 200 MB
Medienummer: C62174