Gå till huvudinnehåll

Husmanskost på restaurang

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Gedigen kokbok för matintresserade. Boken har getts ut i många upplagor, och den används i restaurangbranschens utbildning som lärobok. Boken inleds med några korta berättande avsnitt om svensk husmanskost, Hagdahls och Cajsa Wargs kokböcker. Därefter kommer ett stort antal recept till äldre och nyare svenska maträtter i systematisk ordning efter ingredienser

Av: Oskar Jakobsson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 9 tim., 35 min.

Utförlig titel: Husmanskost på restaurang

Förlaga: Inläst ur: 11. uppl. Lidingö : Gastronomiförlaget, 1990

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995 Inläst ur: 11. uppl. Lidingö : Gastronomiförlaget, 1990

Filstorlek: 200 MB

Medienummer: C62174