Gå till huvudinnehåll

Italienska inviter : gastronomiska utflykter med Siv och Key L. Nilson

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

S.N. reser tillsammans med maken, som är fotograf, på en kulinarisk upptäcksfärd genom de rika provinserna norr om Rom. De träffar tryffelbönder, ostproducenter, vinproducenter och restaurangkockar och bor på trevliga familjevärdshus längs med vägen. Ca 80 typiska recept från Medelhavsköket presenteras, ofta enkla men med de bästa råvaror. Läsaren bjuds dessutom på tips på vackra resvägar och utflyktsmål. Förlaga: Prisma, 2003

Av: Siv Nilson, Key L. Nilson

Inläsare: Lo Iweborg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 53 min.

Utförlig titel: Italienska inviter : gastronomiska utflykter med Siv och Key L. Nilson

Förlaga: Inläst ur: 3. uppl. Stockholm : Prisma, 2003. ISBN 91-518-4238-6, 978-91-518-4238-7 (genererat)

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2008

Förlagans ISBN: 9151842386

Klassifikation: Qcabd-i, Ni.07, Qcabd-i/TC, Ni.07/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: 3. uppl. Stockholm : Prisma, 2003. ISBN 91-518-4238-6, 978-91-518-4238-7 (genererat)

Filstorlek: 122 MB

Medienummer: C86017