Gå till huvudinnehåll

Torka mat

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Författaren Eric Tornblad går igenom beprövade tekniker och tillvägagångssätt för att nå bästa resultat när man torkar olika råvaror. Det är allt från frukter, rotsaker och svampar till mer avancerade livsmedel som fisk, ägg, kött och kyckling. Här finns också recept på energikakor och friluftsmat och författaren beskriver hur man kan bygga sin egen mattork

Av: Eric Tornblad

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 3 vol. (253 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P30421

Utförlig titel: Torka mat

Förlaga: Kopierad från: 3. uppl. Stockholm : Calazo, cop, 2016. ISBN 978-91-86773-81-6

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2019

Förlagans ISBN: 9789186773816

Klassifikation: Qcad/P, Rbo/P

Anmärkning: Kopierad från: 3. uppl. Stockholm : Calazo, cop, 2016. ISBN 978-91-86773-81-6 Fullskrift

Medienummer: P30421