Torka mat
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Författaren Eric Tornblad går igenom beprövade tekniker och tillvägagångssätt för att nå bästa resultat när man torkar olika råvaror. Det är allt från frukter, rotsaker och svampar till mer avancerade livsmedel som fisk, ägg, kött och kyckling. Här finns också recept på energikakor och friluftsmat och författaren beskriver hur man kan bygga sin egen mattork
Av: Eric Tornblad
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 3 vol. (253 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P30421
Utförlig titel: Torka mat
Förlaga: Kopierad från: 3. uppl. Stockholm : Calazo, cop, 2016. ISBN 978-91-86773-81-6
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2019
Förlagans ISBN: 9789186773816
Klassifikation: Qcad/P, Rbo/P
Anmärkning: Kopierad från: 3. uppl. Stockholm : Calazo, cop, 2016. ISBN 978-91-86773-81-6 Fullskrift
Medienummer: P30421