Gå till huvudinnehåll

Den hemlige kocken

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Debattbok om ingredienser som används inom den moderna livsmedelsindustrin. Tillsatser som aromer, färgämnen och konsistensgivare används för att göra produkter hållbara och tilltalande i konsistens och smak. Tre frågor kring valet av mat behandlas: Var handlar du? Vad består din mat av? Vem har bestämt det? Register över tillsatser och förslag till alternativ avslutar. Förf. är redaktionschef och matskribent på SvD. Förlaga: Ordfront, 2007

Av: Mats-Eric Nilsson

Inläsare: Örjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 11 tim., 52 min.

Utförlig titel: Den hemlige kocken

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2007. ISBN 978-91-7037-315-2, 91-7037-315-9 (genererat)

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2008

Förlagans ISBN: 9789170373152

Klassifikation: Pmbba, Qca, Pmbba/TC, Qca/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2007. ISBN 978-91-7037-315-2, 91-7037-315-9 (genererat)

Filstorlek: 246 MB

Medienummer: C82795