Gå till huvudinnehåll

Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Debattbok om ingredienser som används inom den moderna livsmedelsindustrin. Tillsatser som aromer, färgämnen och konsistensgivare används för att göra produkter hållbara och tilltalande i konsistens och smak. Tre frågor kring valet av mat behandlas: Var handlar du? Vad består din mat av? Vem har bestämt det? Register över tillsatser och förslag till alternativ avslutar. Förf. är redaktionschef och matskribent på SvD. Förlaga: Ordfront, 2007

Av: Mats-Eric Nilsson

Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 11 tim., 52 min.

Utförlig titel: Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik

Orginaltitel: Den hemlige kocken

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2007. ISBN 978-91-7037-315-2, 91-7037-315-9 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2008

Förlagans ISBN: 9789170373152

Klassifikation: Pmbba, Qca

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2007. ISBN 978-91-7037-315-2, 91-7037-315-9 (genererat)"

Medienummer: C82795