Den hemlige kocken
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Debattbok om ingredienser som används inom den moderna livsmedelsindustrin. Tillsatser som aromer, färgämnen och konsistensgivare används för att göra produkter hållbara och tilltalande i konsistens och smak. Tre frågor kring valet av mat behandlas: Var handlar du? Vad består din mat av? Vem har bestämt det? Register över tillsatser och förslag till alternativ avslutar. Förf. är redaktionschef och matskribent på SvD. Förlaga: Ordfront, 2007
Av: Mats-Eric Nilsson
Inläsare: Örjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 11 tim., 52 min.
Utförlig titel: Den hemlige kocken
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2007. ISBN 978-91-7037-315-2, 91-7037-315-9 (genererat)
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2008
Förlagans ISBN: 9789170373152
Klassifikation: Pmbba, Qca, Pmbba/TC, Qca/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2007. ISBN 978-91-7037-315-2, 91-7037-315-9 (genererat)
Filstorlek: 246 MB
Medienummer: C82795