Baka med bönor
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Att baka med bönor är ett enkelt och smart sätt att få in mer av de nyttiga baljväxterna i sin kost. Bönor, ärter och linser sänker blodsockret och ger bättre GI-värde. Lite bönor i degen ger också saftighet och struktur och det går att minska och i vissa fall helt utesluta gluten i brödet. L.W., kostekonom och matskribent, bjuder på recept på alltifrån knäckebröd och matbröd till paj, pizza, salta kex, söta mjuka kakor och småkakor
Av: Lina Wallentinson
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 2 vol. (172 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P30351
Utförlig titel: Baka med bönor
Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-822-7
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2019
Förlagans ISBN: 9789174248227
Klassifikation: 641.815, Qcae/P
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-822-7 Fullskrift
Medienummer: P30351