Gå till huvudinnehåll

Mat med historia från medeltid till nutid

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Många recept på lokala, närodlade grödor med rötter från det gamla Sverige presenteras här tillsammans med seder och mathistoria från olika tider. Matsedlar och matordning från "vanliga" hushåll i bl.a. Västergötland beskrivs, liksom högre stånds mat. Slakten och slaktmaten får ett eget kapitel. Inläst ur Tre Böcker, 2001

Av: Barbro Östlund

Inläsare: Qina Johansson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 27 min.

Utförlig titel: Mat med historia från medeltid till nutid

Förlaga: Inläst ur: Göteborg : Tre böcker, 2001

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002

Klassifikation: Mxk-cb, Mxk-cb/TC

Anmärkning: Inläst ur: Göteborg : Tre böcker, 2001 Digital talbok (DAISY 2.0)

Filstorlek: 93 MB

Medienummer: C18340