Mat med historia från medeltid till nutid
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Många recept på lokala, närodlade grödor med rötter från det gamla Sverige presenteras här tillsammans med seder och mathistoria från olika tider. Matsedlar och matordning från "vanliga" hushåll i bl.a. Västergötland beskrivs, liksom högre stånds mat. Slakten och slaktmaten får ett eget kapitel. Inläst ur Tre Böcker, 2001
Av: Barbro Östlund
Inläsare: Qina Johansson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 27 min.
Utförlig titel: Mat med historia från medeltid till nutid
Förlaga: Inläst ur: Göteborg : Tre böcker, 2001
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002
Klassifikation: Mxk-cb, Mxk-cb/TC
Anmärkning: Inläst ur: Göteborg : Tre böcker, 2001 Digital talbok (DAISY 2.0)
Filstorlek: 93 MB
Medienummer: C18340