Gå till huvudinnehåll

Kokkonstens väsentligheter

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Praktisk guide i ett hundratal grundläggande matlagningstekniker: hur man skalar, hackar, bräserar, sauterar, pocherar, grillar, steker, filear, styckar, gör buljong m.m. Förf., kock och lärare, menar att kunskap i dessa tekniker ger matlagningsfärdighet och improvisationsfrihet vid grytorna. Varje teknik förklaras utifrån inverkan på smak. Även interaktiv del med tips och noteringar. Den tryckta boken rikt illustrerad. Inläst ur Könemann, 2000

Av: James Peterson

Inläsare: Eva Werning

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 14 tim., 37 min.

Utförlig titel: Kokkonstens väsentligheter

Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 2000

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2005

Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 2000 Bokens original engelskt

Filstorlek: 304 MB

Medienummer: C53253

Översättare: Siri Reuterstrand