Kokkonstens väsentligheter
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Praktisk guide i ett hundratal grundläggande matlagningstekniker: hur man skalar, hackar, bräserar, sauterar, pocherar, grillar, steker, filear, styckar, gör buljong m.m. Förf., kock och lärare, menar att kunskap i dessa tekniker ger matlagningsfärdighet och improvisationsfrihet vid grytorna. Varje teknik förklaras utifrån inverkan på smak. Även interaktiv del med tips och noteringar. Den tryckta boken rikt illustrerad. Inläst ur Könemann, 2000
Av: James Peterson
Inläsare: Eva Werning
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 14 tim., 37 min.
Utförlig titel: Kokkonstens väsentligheter
Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 2000
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2005
Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 2000 Bokens original engelskt
Filstorlek: 304 MB
Medienummer: C53253
Översättare: Siri Reuterstrand