Mat som medicin
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
På ett lätt och trevligt språk granskar förf. kritiskt forskningen kring mat och vad vi idag (1994) vet om de medicinska effekterna av vår kost. Mat för lust, Myter om fett, Vin som medicin, Kryddor för medicinskt bruk, Måste man äta frukost, är några av rubrikerna i denna faktaspäckade och synpunktsrika bok
Av: Stephan Rössner
Inläsare: Elisabet Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 10 min.
Utförlig titel: Mat som medicin
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bromberg, 1994
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qca, Vnaaa, Qca/TC, Vnaaa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995 Inläst ur: Stockholm : Bromberg, 1994
Filstorlek: 108 MB
Medienummer: C61998