Gå till huvudinnehåll

Laga i lergryta

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Över 100 recept på kött, fågel, fisk, grönsaker och bröd att laga i lergryta: läckert, fettsnålt och utan passning. Att laga mat i lera är en urgammal metod som är både bekvämt och nyttigt. I boken ges tips på hur man sköter grytan och att det ofta lönar sig att skaffa flera grytor för olika typer av matlagning

Av: Brita Olsson, Kerstin Sahlén, ICA provkök.

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 3 vol. (275 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P14914

Utförlig titel: Laga i lergryta

Förlaga: Kopierad från: 1. uppl. Västerås : ICA, cop. 1988 (tr. 1995)

Utgivare: Enskede: TPB, 1997

Klassifikation: Qcaat/P

Anmärkning: Kopierad från: 1. uppl. Västerås : ICA, cop. 1988 (tr. 1995) Fullskrift

Medienummer: P14914