Laga i lergryta
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Över 100 recept på kött, fågel, fisk, grönsaker och bröd att laga i lergryta: läckert, fettsnålt och utan passning. Att laga mat i lera är en urgammal metod som är både bekvämt och nyttigt. I boken ges tips på hur man sköter grytan och att det ofta lönar sig att skaffa flera grytor för olika typer av matlagning
Av: Brita Olsson, Kerstin Sahlén, ICA provkök.
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 3 vol. (275 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P14914
Utförlig titel: Laga i lergryta
Förlaga: Kopierad från: 1. uppl. Västerås : ICA, cop. 1988 (tr. 1995)
Utgivare: Enskede: TPB, 1997
Klassifikation: Qcaat/P
Anmärkning: Kopierad från: 1. uppl. Västerås : ICA, cop. 1988 (tr. 1995) Fullskrift
Medienummer: P14914