Glutenfria kokboken
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Komplett kok- och bakbok för den som inte tål gluten, dvs. har celiaki. Det finns recept och tips för både nybörjaren och den som vill prova något extra, från mat-, knäcke- och kaffebröd till såser, paneringar, pajer, pasta-, färs- och friterade rätter. Författaren har över trettio års erfarenhet som professionell matskribent med egen erfarenhet av glutenintolerans. Recepten är noga utprovade. Kopierad från ICA, 2004
Av: Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 4 vol. (404 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P20155
Utförlig titel: Glutenfria kokboken
Förlaga: Kopierad från: 1. utg. Västerås : ICA, 2004. ISBN 91-534-2464-6, 978-91-534-2464-2 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Förlagans ISBN: 9153424646
Klassifikation: Qcabb/P
Anmärkning: Kopierad från: 1. utg. Västerås : ICA, 2004. ISBN 91-534-2464-6, 978-91-534-2464-2 (genererat) Bygger på författarens: Läcker glutenfri mat och Glutenfri mat - en grundkokbok Fullskrift
Medienummer: P20155