Ägg : recept & teknik
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Den stora boken om ägg. Här får du veta det mesta om hur ett ägg kan tillagas. Hur får jag till det ultimata koka ägget? Hur blir min omelett perfekt krämig? Här finns teknik och fakta för att lyckas med allt från pocherat ägg till sufflé. Författaren är kock, sommelier och matskribent
Av: Tove Nilsson
Inläsare: Peter Mattsson
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 4 tim., 55 min.; 192 sidor : ill.
Utförlig titel: Ägg : recept & teknik
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, 2014. ISBN 978-91-27-14006-6, 91-27-14006-7 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2015
Förlagans ISBN: 9789127140066
Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TD
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Speltid: 4 tim., 55 min.; 192 s. : ill. Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, 2014. ISBN 978-91-27-14006-6, 91-27-14006-7 (genererat)
Filstorlek: 132 MB
Medienummer: CA21001