Orientalisk mat från Marocko till Iran
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
200 väl beskrivna och till svenska förhållanden anpassade recept på orientalisk mat, allt från faraonska grönsaksstuvningar och gammaltestamentliga grynvällingar till dagens internationaliserade israeliska kokkonst och traditionella arabiska festbord. Här finns starka marockanska "cigarrer", len hoummous, lamm i alla former, lökdolmar på nötfärs och många bakverk - både söta och salta
Av: Helen Flink
Inläsare: Silja Danielsson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8 tim., 23 min.
Utförlig titel: Orientalisk mat från Marocko till Iran
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1992
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcabd-oa, Qcabd-oa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1993 Inläst ur: Västerås : ICA, 1992 Boken ingår i serien: Cappelen fakta
Filstorlek: 174 MB
Medienummer: C61648