100 sätt att rädda maten-
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
100 konkreta tips och många recept på hur man på bästa sätt tar hand om maten, utifrån både miljö, ekonomi och det egna hushållet. Nästan en tredjedel av all mat i Sverige slängs. Tipsen handlar om hur man tömmer sitt kylskåp, ser om sin frys, kyler överbliven mat och avgör om maten är ätbar utan att slaviskt följa bäst före-datum. Förlaga: Ström, 2009
Av: Annica Triberg
Inläsare: Anna Godenius
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 56 min.
Utförlig titel: 100 sätt att rädda maten-
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Max Ström, 2009. ISBN 978-91-7126-176-2, 91-7126-176-1 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [TPB], 2010
Förlagans ISBN: 9789171261762
Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : Max Ström, 2009. ISBN 978-91-7126-176-2, 91-7126-176-1 (genererat)
Filstorlek: 61 MB
Medienummer: C96459