Mjölksyrejäsning av grönsaker
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Mjölksyrejäsning av grönsaker är en konservering som har en förädlande effekt, som höjer näringsvärdet. Kål, bönor, rödbetor, morötter, lök m.fl. grönsaker är lämpliga att mjölksyra. Grönsakerna reglerar tarm- och magverksamheten, är även nyttiga för äldre människor och cancersjuka. Förf. beskriver mjölksyreprocessen, berättar om redskap och delar med sig av sina erfarenheter
Av: Annelies Schöneck
Inläsare: Anna Svensson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 38 min.
Utförlig titel: Mjölksyrejäsning av grönsaker
Förlaga: Inläst ur: 4. uppl. Järna : Syrans förlag, 1981
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcada, Qcada/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996 Inläst ur: 4. uppl. Järna : Syrans förlag, 1981
Filstorlek: 55 MB
Medienummer: C62252