Gå till huvudinnehåll

Mjölksyrejäsning av grönsaker

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Mjölksyrejäsning av grönsaker är en konservering som har en förädlande effekt, som höjer näringsvärdet. Kål, bönor, rödbetor, morötter, lök m.fl. grönsaker är lämpliga att mjölksyra. Grönsakerna reglerar tarm- och magverksamheten, är även nyttiga för äldre människor och cancersjuka. Förf. beskriver mjölksyreprocessen, berättar om redskap och delar med sig av sina erfarenheter

Av: Annelies Schöneck

Inläsare: Anna Svensson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim., 38 min.

Utförlig titel: Mjölksyrejäsning av grönsaker

Förlaga: Inläst ur: 4. uppl. Järna : Syrans förlag, 1981

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcada, Qcada/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996 Inläst ur: 4. uppl. Järna : Syrans förlag, 1981

Filstorlek: 55 MB

Medienummer: C62252