Gå till huvudinnehåll

Det sötaste vi har

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

En bok om vilken inverkan den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl har på barnkroppar. Författaren visar hur de sjukdomar som ökar bland barn över hela världen - allergier, glutenintolerans, typ 1-diabetes, depression, fetma, autism, ADHD, akne m.m. - kan knytas till söt skräpmat och ett stillasittande liv. Författaren är vetenskapsjournalist och doktor i molekylär bioteknik

Av: Ann Fernholm

Inläsare: Anna Westberg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 13 tim., 35 min.

Utförlig titel: Det sötaste vi har

Förlaga: Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och kultur, 2014. ISBN 978-91-27-13795-0, 91-27-13795-3 (genererat)

Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2015

Förlagans ISBN: 9789127137950

Klassifikation: Vcbb, Vh, Vcbb/TC, Vh/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och kultur, 2014. ISBN 978-91-27-13795-0, 91-27-13795-3 (genererat)

Filstorlek: 282 MB

Medienummer: CA19823