Det sötaste vi har
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
En bok om vilken inverkan den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl har på barnkroppar. Författaren visar hur de sjukdomar som ökar bland barn över hela världen - allergier, glutenintolerans, typ 1-diabetes, depression, fetma, autism, ADHD, akne m.m. - kan knytas till söt skräpmat och ett stillasittande liv. Författaren är vetenskapsjournalist och doktor i molekylär bioteknik
Av: Ann Fernholm
Inläsare: Anna Westberg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 13 tim., 35 min.
Utförlig titel: Det sötaste vi har
Förlaga: Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och kultur, 2014. ISBN 978-91-27-13795-0, 91-27-13795-3 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2015
Förlagans ISBN: 9789127137950
Klassifikation: Vcbb, Vh, Vcbb/TC, Vh/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och kultur, 2014. ISBN 978-91-27-13795-0, 91-27-13795-3 (genererat)
Filstorlek: 282 MB
Medienummer: CA19823