Gå till huvudinnehåll

Italiensk mat

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Klassisk kokbok med recept på italiensk vardagsmat som pizzor och pasta i massor av variationer. Vidare regionala rätter och traditionella recept, men också specialiteter och exklusiva rätter. Rätternas namn finns angivna både på svenska och italienska. Boken är upplagd som en berättelse om italiensk mat med recepten insprängda i texten. Originalet utkom 1954

Av: Elizabeth David

Inläsare: Carin Ödquist

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 9 tim., 34 min.

Utförlig titel: Italiensk mat

Orginaltitel: Italian food

Förlaga: Inläst ur: [Ny utg.]. Stockholm : Norstedt, 1988

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcabd-i, Qcabd-i/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996 Inläst ur: Ny utg.. Stockholm : Norstedt, 1988 Boken ingår i serien: Norstedts faktapocket

Filstorlek: 199 MB

Medienummer: C62458