Italiensk mat
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Klassisk kokbok med recept på italiensk vardagsmat som pizzor och pasta i massor av variationer. Vidare regionala rätter och traditionella recept, men också specialiteter och exklusiva rätter. Rätternas namn finns angivna både på svenska och italienska. Boken är upplagd som en berättelse om italiensk mat med recepten insprängda i texten. Originalet utkom 1954
Av: Elizabeth David
Inläsare: Carin Ödquist
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 9 tim., 34 min.
Utförlig titel: Italiensk mat
Orginaltitel: Italian food
Förlaga: Inläst ur: [Ny utg.]. Stockholm : Norstedt, 1988
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcabd-i, Qcabd-i/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996 Inläst ur: Ny utg.. Stockholm : Norstedt, 1988 Boken ingår i serien: Norstedts faktapocket
Filstorlek: 199 MB
Medienummer: C62458