Allergiinformation
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Den här redovisningen avser förhållanden på den svenska marknaden 1994 och är baserad på information från tillverkarna. Här redovisas råvaror som är känsliga ur allergisynpunkt samt jordbruksproduktionsstatistik. Vidare ingår ett särtryck ur Vår Föda om vad EES-avtalet betyder för allergikerna. Enligt avtalet skall alla ingredienser i ett livsmedel deklareras
Inläsare: Ingrid Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 38 min.
Utförlig titel: Allergiinformation
Förlaga: Inläst ur: [Ny uppl.]. Uppsala : Livsmedelsverket, 1994
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2004
Klassifikation: Pmb, Vebr, Pmb/TC, Vebr/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995 Inläst ur: Ny uppl.. Uppsala : Livsmedelsverket, 1994 Boken ingår i serien: Livsmedelsverkets allergiinformation ; 1-10 Föregående upplaga av boken med titeln: SLV:s allergiinformation
Filstorlek: 118 MB
Medienummer: C43126