Mat, myter & maskiner
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Bakom våra mest vardagliga livsmedel ligger en lång och fängslande historia. Varför gav sig pälsjägaren Birdseye ut på Alaskas iskalla vidder, på jakt efter en perfekt fryst ärta? Hur kunde Herbert Felix göra succé med en ketchupfabrik i Skåne - trots att det är omöjligt att odla tomater där? Matforskaren Andreas Håkansson målar upp de livsöden och vetenskapliga genombrott som lett fram till öl, strösocker, bröd och mycket mer
Av: Andreas Håkansson
Inläsare: Anders Göransson
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 10 tim., 12 min.; 280 sidor : ill
Utförlig titel: Mat, myter & maskiner
Förlaga: Inläst ur: Lidingö : Fri tanke, 2019. ISBN 978-91-88589-20-0
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2019
Förlagans ISBN: 9789188589200
Klassifikation: Pmbb:k, Pmbb:k/TD
Anmärkning: Text och ljud Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: Lidingö : Fri tanke, 2019. ISBN 978-91-88589-20-0 Speltid: 10 tim., 12 min.; 280 s. : ill
Filstorlek: 215 MB
Medienummer: CA44341