Gå till huvudinnehåll

Mat, myter & maskiner

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Bakom våra mest vardagliga livsmedel ligger en lång och fängslande historia. Varför gav sig pälsjägaren Birdseye ut på Alaskas iskalla vidder, på jakt efter en perfekt fryst ärta? Hur kunde Herbert Felix göra succé med en ketchupfabrik i Skåne - trots att det är omöjligt att odla tomater där? Matforskaren Andreas Håkansson målar upp de livsöden och vetenskapliga genombrott som lett fram till öl, strösocker, bröd och mycket mer

Av: Andreas Håkansson

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 10 tim., 12 min.; 280 sidor : ill

Utförlig titel: Mat, myter & maskiner

Förlaga: Inläst ur: Lidingö : Fri tanke, 2019. ISBN 978-91-88589-20-0

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2019

Förlagans ISBN: 9789188589200

Klassifikation: Pmbb:k, Pmbb:k/TD

Anmärkning: Text och ljud Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: Lidingö : Fri tanke, 2019. ISBN 978-91-88589-20-0 Speltid: 10 tim., 12 min.; 280 s. : ill

Filstorlek: 215 MB

Medienummer: CA44341