Gå till huvudinnehåll

Nytt fikabröd : baka gott utan gluten

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

I den här boken finns en hel rad glutenfria grundrecept på småkakor, söta pajer, desserter och bullar. Det är stor variation på recepten, här finns såväl pepparkakor och lussebullar som äppelpaj, hallongrottor och våfflor. En bra bok för den som inte äter gluten men ändå vill baka gott kaffebröd från grunden och slippa färdiga mjölmixer. Boken innehåller också tips och tekniker för att säkert lyckas med recepten

Av: Jessica Frej, Maria Blohm

Inläsare: Lo, ThorsdotterLo Thorsdotter

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 1 tim., 56 min.; 126 sidor

Utförlig titel: Nytt fikabröd : baka gott utan gluten

Orginaltitel: Nytt fikabröd

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : ICA, 2014. ISBN 978-91-534-3995-0, 91-534-3995-3 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015

Förlagans ISBN: 9789153439950

Klassifikation: Qcae, Qcabb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 1 tim., 56 min.; 126 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : ICA, 2014. ISBN 978-91-534-3995-0, 91-534-3995-3 (genererat)"

Filstorlek: 56 MB

Medienummer: CA20161