Mat och måltidsseder på Gotland
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Framställningen beskriver den traditionella kosten och måltiderna på Gotland främst under 1800-talet. Typiska drag i den gotländska lokalkulturen beskrivs. Boken visar också på sociala och geografiska skillnader liksom betydelsen av kulturförbindelser och handel. Ett antal nutidsanpassade recept ingår
Av: Kurt Genrup
Inläsare: Anders Göran Ekman
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 10 tim., 17 min.
Utförlig titel: Mat och måltidsseder på Gotland
Förlaga: Inläst ur: Visby : Guteböcker, [1992]. ISBN 9789187524158
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2003
Förlagans ISBN: 9789187524158
Klassifikation: Mxk-cbf, Mxk-cbf/TC
Anmärkning: Överföring av analog inläsning från: Enskede: TPB, 1996 Inläst ur: Visby : Guteböcker, 1992. ISBN 9789187524158 Digital talbok (DAISY 2.0)
Filstorlek: 214 MB
Medienummer: C24164