Handbok i sensorisk analys :
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Sensorisk analys (sensory evaluation) har slagit igenom som benämning för sådan verksamhet som omfattar bedömningar av produktegenskaper så som vi uppfattar dem med hjälp av våra sinnen: syn, hörsel, känsel, lukt och smak. En handbok för de personer som producerar eller utnyttjar sensoriska data
Av: Birgit Lundgren
Inläsare: Lars Thiel
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 7 tim., 23 min.
Utförlig titel: Handbok i sensorisk analys :
Förlaga: Inläst ur: Göteborg : SIK - Svenska livsmedelsinstitutet, 1981 (tr. 2000)
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002
Klassifikation: Pmb, Dodb, Pmb/TC, Dodb/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: Göteborg : SIK - Svenska livsmedelsinstitutet, 1981 (tr. 2000) Boken ingår i serien: SIK rapport ; 470
Filstorlek: 153 MB
Medienummer: C16564