Gå till huvudinnehåll

Handbok i sensorisk analys :

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Sensorisk analys (sensory evaluation) har slagit igenom som benämning för sådan verksamhet som omfattar bedömningar av produktegenskaper så som vi uppfattar dem med hjälp av våra sinnen: syn, hörsel, känsel, lukt och smak. En handbok för de personer som producerar eller utnyttjar sensoriska data

Av: Birgit Lundgren

Inläsare: Lars Thiel

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 7 tim., 23 min.

Utförlig titel: Handbok i sensorisk analys :

Förlaga: Inläst ur: Göteborg : SIK - Svenska livsmedelsinstitutet, 1981 (tr. 2000)

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002

Klassifikation: Pmb, Dodb, Pmb/TC, Dodb/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: Göteborg : SIK - Svenska livsmedelsinstitutet, 1981 (tr. 2000) Boken ingår i serien: SIK rapport ; 470

Filstorlek: 153 MB

Medienummer: C16564