Gå till huvudinnehåll

Svampkokboken

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Förf:na, välkända svampexperter respektive köksmästare och svampkonsulent, anser att svamp är hälsosam, fiberrik lågkalorimat. Dessutom är det nyttigt att vara ute i skogen och plocka svamp. Här har de samlat sjuttio av sina bästa recept: soppor och stuvningar, för- och smårätter, varmrätter med fisk, fågel och kött, vegetariska svamprätter, bakning, inläggningar och svampmjöl. Den tryckta boken är rikt illustrerad. Förlaga: 2. uppl. Prisma, 2004

Av: Pelle Holmberg, Ingrid Holmberg, Dieter Endom

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 2 vol. (176 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P20343

Utförlig titel: Svampkokboken

Förlaga: Kopierad från: 2., rev. uppl. Stockholm : Prisma, 2004. ISBN 91-518-4328-5, 978-91-518-4328-5 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Förlagans ISBN: 9151843285

Klassifikation: Qcaad/P

Anmärkning: Kopierad från: 2., rev. uppl. Stockholm : Prisma, 2004. ISBN 91-518-4328-5, 978-91-518-4328-5 (genererat) Föregående upplaga av boken av Dieter Endom, Pelle och Ingrid Holmberg Fullskrift

Medienummer: P20343