Svampkokboken
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Förf:na, välkända svampexperter respektive köksmästare och svampkonsulent, anser att svamp är hälsosam, fiberrik lågkalorimat. Dessutom är det nyttigt att vara ute i skogen och plocka svamp. Här har de samlat sjuttio av sina bästa recept: soppor och stuvningar, för- och smårätter, varmrätter med fisk, fågel och kött, vegetariska svamprätter, bakning, inläggningar och svampmjöl. Den tryckta boken är rikt illustrerad. Förlaga: 2. uppl. Prisma, 2004
Av: Pelle Holmberg, Ingrid Holmberg, Dieter Endom
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 2 vol. (176 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P20343
Utförlig titel: Svampkokboken
Förlaga: Kopierad från: 2., rev. uppl. Stockholm : Prisma, 2004. ISBN 91-518-4328-5, 978-91-518-4328-5 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Förlagans ISBN: 9151843285
Klassifikation: Qcaad/P
Anmärkning: Kopierad från: 2., rev. uppl. Stockholm : Prisma, 2004. ISBN 91-518-4328-5, 978-91-518-4328-5 (genererat) Föregående upplaga av boken av Dieter Endom, Pelle och Ingrid Holmberg Fullskrift
Medienummer: P20343