Full kastrull : mat för unga kockar
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Förf. leder kockkollon för ungdomar. Boken vänder sig till unga nybörjare och innehåller en mängd lättlagade recept under rubrikerna Street food, Modern husman, Internationell mat och Festligt. Boken är försedd med grundläggande instruktioner kring utrustning och råvaror för nybörjaren. Förlaga: Bonnier Carlsen, 2007
Av: Erik Brännström
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 3 vol. (216 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P20867
Utförlig titel: Full kastrull : mat för unga kockar
Förlaga: Kopierad från: 1. uppl. Stockholm : Bonnier Carlsen, 2007. ISBN 978-91-638-5476-7, 91-638-5476-7 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2009
Förlagans ISBN: 9789163854767
Klassifikation: Qcaa/P
Anmärkning: Fullskrift Kopierad från: 1. uppl. Stockholm : Bonnier Carlsen, 2007. ISBN 978-91-638-5476-7, 91-638-5476-7 (genererat)
Medienummer: P20867