Gå till huvudinnehåll

Full kastrull : mat för unga kockar

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Förf. leder kockkollon för ungdomar. Boken vänder sig till unga nybörjare och innehåller en mängd lättlagade recept under rubrikerna Street food, Modern husman, Internationell mat och Festligt. Boken är försedd med grundläggande instruktioner kring utrustning och råvaror för nybörjaren. Förlaga: Bonnier Carlsen, 2007

Av: Erik Brännström

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 3 vol. (216 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P20867

Utförlig titel: Full kastrull : mat för unga kockar

Förlaga: Kopierad från: 1. uppl. Stockholm : Bonnier Carlsen, 2007. ISBN 978-91-638-5476-7, 91-638-5476-7 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2009

Förlagans ISBN: 9789163854767

Klassifikation: Qcaa/P

Anmärkning: Fullskrift Kopierad från: 1. uppl. Stockholm : Bonnier Carlsen, 2007. ISBN 978-91-638-5476-7, 91-638-5476-7 (genererat)

Medienummer: P20867

Ämnesord