Gå till huvudinnehåll

Fejkmaten : så blir vi vilseledda

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

I boken granskas den moderna livsmedelsindustrin och presenterar en lista över de vanligaste ingredienserna i vår mat, där över hälften utgörs av stärkelse, socker, tillsatser och andra ultraprocessade ämnen. Här blottläggs hur företagen marknadsför sina varor som nyttigare än vad de egentligen är. Frågan är: Vad händer när välgörande ämnen som vi behöver för att må bra försvinner ur maten när den processas?

Av: Ann Fernholm

Inläsare: Anna, WestbergAnna Westberg

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 7 tim., 8 min. ; cirka 167 sidor

Utförlig titel: Fejkmaten : så blir vi vilseledda

Orginaltitel: Fejkmaten

Förlaga: Anpassad från: Första utgåvan. Stockholm : Natur & Kultur, 2022. ISBN 9789127173583

Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2022

Förlagans ISBN: 9789127173583

Klassifikation: 664, Pmbb, Qca

Anmärkning: Anpassad från: Första utgåvan. Stockholm : Natur & Kultur, 2022. ISBN 9789127173583 Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Text och ljud

Filstorlek: 154 MB

Medienummer: CA62146

Ämnesord