Efter maten : om brandy, whisky, portvin, calvados, sherry och likör
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Kort och kunskapsrik vägledning i utbudet av drycker lämpliga "efter maten". Varje dryck beskrivs utifrån framträdande egenskaper, dofter och smaker, tillverkningsområden och tips på olika märken. Läs och lär om eau-de-vie, armagnac, grappa, whisky, madeira, portvin, cognac och många fler. Den tryckta boken rikt illustrerad. Inläst ur B. Wahlström, 2004
Av: Andrew Jefford
Inläsare: Per Godenius
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 1 tim., 38 min.
Utförlig titel: Efter maten : om brandy, whisky, portvin, calvados, sherry och likör
Orginaltitel: After-dinner drinks
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : B. Wahlström, 2004
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2005
Klassifikation: Qcaf, Qcaf/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : B. Wahlström, 2004
Filstorlek: 34 MB
Medienummer: C53692
Översättare: Ove Fransson