Gå till huvudinnehåll

Efter maten : om brandy, whisky, portvin, calvados, sherry och likör

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Kort och kunskapsrik vägledning i utbudet av drycker lämpliga "efter maten". Varje dryck beskrivs utifrån framträdande egenskaper, dofter och smaker, tillverkningsområden och tips på olika märken. Läs och lär om eau-de-vie, armagnac, grappa, whisky, madeira, portvin, cognac och många fler. Den tryckta boken rikt illustrerad. Inläst ur B. Wahlström, 2004

Av: Andrew Jefford

Inläsare: Per Godenius

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 1 tim., 38 min.

Utförlig titel: Efter maten : om brandy, whisky, portvin, calvados, sherry och likör

Orginaltitel: After-dinner drinks

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : B. Wahlström, 2004

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2005

Klassifikation: Qcaf, Qcaf/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : B. Wahlström, 2004

Filstorlek: 34 MB

Medienummer: C53692

Översättare: Ove Fransson