Gå till huvudinnehåll

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

En bakbok med kapitel indelade efter säsong - vårlängtan, försommar, högsommar, sensommar, höstskörd och vintervila. My Feldt är konditor och driver till vardags ett bageri. 2017 tilldelades hon Svenska gastronomipriset. Boken innehåller förutom cirka sjuttio recept på allt från pajer och bullar till saft och godis, även hennes tankar om hållbarhet och om att leva i samklang med naturen

Av: My Feldt

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 4 vol. (328 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P29900

Utförlig titel: Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga

Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-684-1

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2018

Förlagans ISBN: 9789174246841

Klassifikation: Qcae/P, Qcaa/P

Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-684-1 Fullskrift

Medienummer: P29900