Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
En bakbok med kapitel indelade efter säsong - vårlängtan, försommar, högsommar, sensommar, höstskörd och vintervila. My Feldt är konditor och driver till vardags ett bageri. 2017 tilldelades hon Svenska gastronomipriset. Boken innehåller förutom cirka sjuttio recept på allt från pajer och bullar till saft och godis, även hennes tankar om hållbarhet och om att leva i samklang med naturen
Av: My Feldt
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 4 vol. (328 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P29900
Utförlig titel: Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga
Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-684-1
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2018
Förlagans ISBN: 9789174246841
Klassifikation: Qcae/P, Qcaa/P
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-684-1 Fullskrift
Medienummer: P29900