Gå till huvudinnehåll

Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se

Information om boken

Kritiskt granskande reportage om livsmedelsindustrin. Författarna anser att samhällets regelsystem gynnar näringsmässigt undermålig industrimat på den traditionellt lagade matens bekostnad. Att hantera färskvaror anses vara ett högriskprojekt medan hårt processade matprodukter uppfyller myndighetskrav. Många exempel ges; alltifrån förbud mot hemgjort mos i korvkiosk till en studie av den antibiotikaberoende djurindustrin. Förlaga: Ordfront, 2010

Av: Henrik Ennart

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 8 vol. (774 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P22205

Utförlig titel: Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat

Orginaltitel: Döden i grytan

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2011

Förlagans ISBN: 9789170374937

Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Ordfront, 2010. ISBN 978-91-7037-493-7, 91-7037-493-7 (genererat) Fullskrift

Medienummer: P22205