Gå till huvudinnehåll

Residensets kokbok : mat från väst till vardag och fest

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

En bok som kretsar kring "matlänet" Västra Götaland med cirka 150 recept av kända yrkeskockar. Det handlar mest om festmenyer, men även en del vardagsrätter finns medtagna. Boken innehåller även kåserier kring matkultur av kända profiler i länet. Ingredienserna till recepten har oftast sitt ursprung i råvaror från trakten, det är t.ex. många fisk- och vilträtter. Matlagningstermer och receptregister avslutar. Kopierad från Nordbok, 1999

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 5 vol. (459 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P16804

Utförlig titel: Residensets kokbok : mat från väst till vardag och fest

Förlaga: Kopierad från: Göteborg : Nordbok, cop. 1999

Utgivare: Enskede: TPB, 2001

Klassifikation: Qcaa/P

Anmärkning: Kopierad från: Göteborg : Nordbok, cop. 1999 Fullskrift

Medienummer: P16804