Residensets kokbok : mat från väst till vardag och fest
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
En bok som kretsar kring "matlänet" Västra Götaland med cirka 150 recept av kända yrkeskockar. Det handlar mest om festmenyer, men även en del vardagsrätter finns medtagna. Boken innehåller även kåserier kring matkultur av kända profiler i länet. Ingredienserna till recepten har oftast sitt ursprung i råvaror från trakten, det är t.ex. många fisk- och vilträtter. Matlagningstermer och receptregister avslutar. Kopierad från Nordbok, 1999
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 5 vol. (459 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P16804
Utförlig titel: Residensets kokbok : mat från väst till vardag och fest
Förlaga: Kopierad från: Göteborg : Nordbok, cop. 1999
Utgivare: Enskede: TPB, 2001
Klassifikation: Qcaa/P
Anmärkning: Kopierad från: Göteborg : Nordbok, cop. 1999 Fullskrift
Medienummer: P16804