LCHF till fest
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Matjournalisten Jens Linder har här samlat en rad recept på festmat som innehåller en mycket liten mängd kolhydrater. Med hjälp av fina råvaror - från en vanlig matbutik - och sina kockkunskaper har han skapat ett femtiotal rätter. Boken innehåller, förutom recept på exempelvis oxsvansragu, ostfondue och svensk sashimi, också menyförslag och kockens bästa tips
Av: Jens Linder
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 2 vol. (165 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P29573
Utförlig titel: LCHF till fest
Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2012. ISBN 978-91-7424-240-9
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2018
Förlagans ISBN: 9789174242409
Klassifikation: Qcabb/P
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2012. ISBN 978-91-7424-240-9 Fullskrift
Medienummer: P29573