Mannerströms husmanskonst
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Dillkött och aladåb, laxpudding och ängamat - här finner du den riktigt klassisk husmanskosten i en gedigen kokbok med välskrivna recept. Mannerström håller en personlig ton, med lite historia kring recepten, och man blir verkligen sugen på att både äta och laga mat. I denna stora samling samsas exklusiva och tidskrävande rätter som kalvfilé, oxrullader och oxbringa med gratinerad falukorv, pytt i panna och en sentida klassiker som köttfärssås
Av: Leif Mannerström
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 7 vol. (561 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P28473
Utförlig titel: Mannerströms husmanskonst
Förlaga: Kopierad från: 4. uppl. Stockholm : Norstedt, 2014. ISBN 978-91-1-305020-1, 91-1-305020-6 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016
Förlagans ISBN: 9789113050201
Klassifikation: Qcaa/P
Anmärkning: Kopierad från: 4. uppl. Stockholm : Norstedt, 2014. ISBN 978-91-1-305020-1, 91-1-305020-6 (genererat) Föregående upplaga av boken med titeln: Husmanskonst Fullskrift
Medienummer: P28473