Gå till huvudinnehåll

Understanding wine technology : a book for the non-scientist that explains the science of winemaking

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Av: David Bird, Nicolas Quillé

Inläsare: William

Språk: Engelska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text (talsyntes)

Längd: 13 tim., 13 min.; cirka 348 sidor

Utförlig titel: Understanding wine technology : a book for the non-scientist that explains the science of winemaking

Förlaga: Anpassad från: Fourth edition. Askham, Newark, Nottinghamshire : DBQA Publishing, 2021. ISBN 9780953580231

Utgivare: [Malmö]: MTM, 2022

Förlagans ISBN: 9780953580231

Klassifikation: 663.2, Pmbaab, Qcaf, Pmbaab/TD, Qcaf/TD

Anmärkning: Anpassad från: Fourth edition. Askham, Newark, Nottinghamshire : DBQA Publishing, 2021. ISBN 9780953580231 Inläst med talsyntes Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Text och ljud Kurslitteratur

Filstorlek: 282 MB

Medienummer: CA55135

Ämnesord