Understanding wine technology : a book for the non-scientist that explains the science of winemaking
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Av: David Bird, Nicolas Quillé
Inläsare: William
Språk: Engelska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text (talsyntes)
Längd: 13 tim., 13 min.; cirka 348 sidor
Utförlig titel: Understanding wine technology : a book for the non-scientist that explains the science of winemaking
Förlaga: Anpassad från: Fourth edition. Askham, Newark, Nottinghamshire : DBQA Publishing, 2021. ISBN 9780953580231
Utgivare: [Malmö]: MTM, 2022
Förlagans ISBN: 9780953580231
Klassifikation: 663.2, Pmbaab, Qcaf, Pmbaab/TD, Qcaf/TD
Anmärkning: Anpassad från: Fourth edition. Askham, Newark, Nottinghamshire : DBQA Publishing, 2021. ISBN 9780953580231 Inläst med talsyntes Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Text och ljud Kurslitteratur
Filstorlek: 282 MB
Medienummer: CA55135