Ät hjärnsmart! : maten och knepen som gör dig smartare, gladare och skyddar mot åldrande
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
En bok om hur kost och matval påverkar hjärnan. Författaren beskriver vilka råvaror som förbättrar minnet och inlärningen, och hur du skapar goda förutsättningar för bättre psykisk hälsa och ett långt liv. Hon berättar också varför du, enligt henne, faller för söta smaker trots att du försöker låta bli och vad det är för starka drivkrafter i din kropp som motarbetar dina goda föresatser. Kristina Andersson är näringsfysiolog.
Av: Kristina Andersson
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 5 volymer (432 sidor)
Medienummer: P34811
Utförlig titel: Ät hjärnsmart! : maten och knepen som gör dig smartare, gladare och skyddar mot åldrande
Förlaga: Anpassad från: Västra Frölunda : Tukan Förlag, 2018. ISBN 9789177833918
Utgivare: Malmö: Producerad av MTM, 2024
Förlagans ISBN: 9789177833918
Klassifikation: 613.2, Vmb, Qcabb
Anmärkning: Anpassad från: Västra Frölunda : Tukan Förlag, 2018. ISBN 9789177833918
Medienummer: P34811
Layout: Dubbelsidig