Gå till huvudinnehåll

Kombinera mat och vin

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Ett gott vin till maten förhöjer måltiden och konsten att kombinera mat och vin kan alla lära sig. Förf. beskriver pedagogiskt åtta olika druvsorter och dess karaktärer, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. En mängd enkla recept på rätter som går väl ihop med respektive druvor ingår

Av: Jens Dolk, Liselotte Forslin

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 50 min.

Utförlig titel: Kombinera mat och vin

Förlaga: Inläst ur: Malmö : Kakao, 2000

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002

Klassifikation: Qcaa, Qcaf, Qcaa/TC, Qcaf/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Malmö : Kakao, 2000

Filstorlek: 80 MB

Medienummer: C17032