Gå till huvudinnehåll

Groddar och skott : framtidens mat

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Jonas, VD för Sproutly, och Annika, trädgårdsfotograf, berättar om hur groddar och skott kan användas i mat. Det är näringstät och lättsmält basföda. De berättar om 19 olika sorters frön som lämpar sig för odling av groddar och skott och förklarar detaljerat hur man driver upp dem på bästa sätt. Boken innehåller också en receptsamling med mat med groddar som bas: sallader, bröd, biffar, gröt, dressingar och många fler maträtter.

Av: Jonas Bendroth, Annika Christensen

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 4 volymer (272 sidor)

Medienummer: P33353

Utförlig titel: Groddar och skott : framtidens mat

Förlaga: Anpassad från: Munka Ljungby : Jonas Bendroth, 2020. ISBN 9789189097582

Utgivare: Malmö: Producerad av MTM, 2022

Förlagans ISBN: 9789189097582

Klassifikation: 641.5636, Qcabc

Anmärkning: Anpassad från: Munka Ljungby : Jonas Bendroth, 2020. ISBN 9789189097582

Medienummer: P33353

Layout: Dubbelsidig

Ämnesord