Det goda franska köket
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Mycket omfattande kokboksklassiker. Förf.:s målsättning är att lära ut matlagning på ett sådant sätt, att man förstår de grundläggande metoderna. Varje matkategori är uppdelad i besläktade grupper eller avdelningar och alla recept i en avdelning bygger på samma tillagningsmetod. Vin- och grönsaksförslag åtföljer alla grundrecept på huvudrätter
Av: Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child
Inläsare: Anna Westberg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 33 tim., 14 min.
Utförlig titel: Det goda franska köket
Orginaltitel: Mastering the art of French cooking
Förlaga: Inläst ur: [Pocketutg.]. Stockholm : W&W, 1997
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcabd-j, Qcabd-j/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1998 Inläst ur: Pocketutg.. Stockholm : W&W, 1997
Filstorlek: 690 MB
Medienummer: C62863