Gå till huvudinnehåll

Det goda franska köket

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Mycket omfattande kokboksklassiker. Förf.:s målsättning är att lära ut matlagning på ett sådant sätt, att man förstår de grundläggande metoderna. Varje matkategori är uppdelad i besläktade grupper eller avdelningar och alla recept i en avdelning bygger på samma tillagningsmetod. Vin- och grönsaksförslag åtföljer alla grundrecept på huvudrätter

Av: Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child

Inläsare: Anna Westberg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 33 tim., 14 min.

Utförlig titel: Det goda franska köket

Orginaltitel: Mastering the art of French cooking

Förlaga: Inläst ur: [Pocketutg.]. Stockholm : W&W, 1997

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcabd-j, Qcabd-j/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1998 Inläst ur: Pocketutg.. Stockholm : W&W, 1997

Filstorlek: 690 MB

Medienummer: C62863