Vanliga vilda växter till mat, krydda, hälso- och kroppsvård
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Förf:na, biolog och örtterapeut, vill återuppväcka intresset för vilda, svenska kryddväxter. P.H. beskriver ett femtiotal vanliga vilda nyttoväxter, berättar var de finns och hur de kan användas i matlagningen. M.-L.E. lär ut vilka örter som kan användas som medicinalväxter och hur man gör salvor, örtte, oljor och tinkturer m.m. Doseringen är viktig, då vissa läkeväxter kan orsaka förgiftning. Inläst ur Prisma, 1999
Av: Pelle Holmberg, Marie-Louise Eklöf
Inläsare: Kim Rhedin
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 51 min.
Utförlig titel: Vanliga vilda växter till mat, krydda, hälso- och kroppsvård
Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Prisma, 1999
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002
Klassifikation: Ufab(x), Vdf(x), Ufab(x)/TC, Vdf(x)/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Prisma, 1999
Filstorlek: 60 MB
Medienummer: C19141