I köttbullslandet : konstruktionen av svenskt och utländskt på det kulinariska fältet
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Vad är det som gör det vi uppfattar som typiskt svensk mat så typiskt svensk? När börjar vi uppfatta den som sådan? Vad är det vi i olika tider har föreställt oss som den typiskt icke-svenska matlagningen? Den historiska konstruktionen av svenskt och utländskt på det kulinariska fältet under perioden 1900-1970 studeras och sätts i relation till mer genomgripande ideologiska skiften i det svenska samhället. Inläst ur Stockholms univ., 2005
Av: Jonathan Metzger
Inläsare: Elisabet Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 26 tim., 14 min.
Utförlig titel: I köttbullslandet : konstruktionen av svenskt och utländskt på det kulinariska fältet
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Acta Universitatis Stockholmiensis ; Almqvist & Wiksell International [distributör], 2005
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2006
Klassifikation: Qca, Mxk, Qca/TC, Mxk/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: Stockholm : Acta Universitatis Stockholmiensis ; Almqvist & Wiksell International distributör, 2005 Boken ingår i serien: Stockholm studies in economic history ; 42 Boken utgiven som: Diss. Stockholm : Univ., 2005
Filstorlek: 543 MB
Medienummer: C56488