Cajsa Warg, Hiram och de andra
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Om ett tjugotal kända och okända kokboksförfattarinnor, deras väg in i matens värld och de idéer som präglat svensk matkultur. Här finns Cajsa Warg, men också 1800-talets Gustava Björklund, Sara Charlotta Götrek, 1900-talsklassikerna Hemmets kokbok, Hemmets stora kokbok och Stora kokboken, Ria Wägner, Hiram och Pernilla Tunberger. 65 recept från 1700-tal till sent 1900-tal ingår. Kulturhistoria på ämnet matlagning. Inläst ur Ordalaget, 2000
Av: Inger Skantze-Ärlemalm
Inläsare: Marianne Engström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8 tim., 41 min.
Utförlig titel: Cajsa Warg, Hiram och de andra
Förlaga: Inläst ur: Bromma : Ordalaget, 2000
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2005
Klassifikation: Qca, Ls-c.qca, Qca/TC, Ls-c.qca/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Bromma : Ordalaget, 2000
Filstorlek: 180 MB
Medienummer: C45672