Gå till huvudinnehåll

Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

I Cilento i södra Italien blir invånarna över 100 år gamla. Vad är hemligheten bakom deras höga ålder? Maten är en grundläggande faktor, liksom livsstil och författarna, vetenskapsjournalist respektive kostrådgivare, har dykt ner i bäggedera. I Cilento äter man mycket pasta och dricker mycket vin, men äter desto mindre kött. I samarbete med forskare har fått fram till ett slående forskningsresultat. Innehåller många recept och en mängd bilder från regionen och dess invånare.

Av: Charlotte Fredriksson, Henrik Ennart

Inläsare: Elisabet, ThorborgElisabet Thorborg

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 9 tim., 51 min. ; cirka 282 sidor

Utförlig titel: Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

Orginaltitel: Den goda maten

Förlaga: Anpassad från: Stockholm : Bookmark förlag, 2023. ISBN 9789189585591

Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2024

Förlagans ISBN: 9789189585591

Klassifikation: Qcabd-iz Cilento, Vmb, Vnaaa, 641.59457

Anmärkning: Anpassad från: Stockholm : Bookmark förlag, 2023. ISBN 9789189585591

Filstorlek: 248 MB

Medienummer: CA67631

Ämnesord