Gå till huvudinnehåll

Surdegsbröd

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Att baka med surdeg är enkelt men samtidigt något av ett mysterium. Förf. reder ut begreppen kring surdeg, beskriver olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg, och ger råd på hur man bakar för att uppnå det bästa resultatet. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd, samt några specialbröd. Han ger även svar på de vanligaste frågorna om surdeg. Förlaga: NoK, 2009

Av: Martin Johansson

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 2 vol. (172 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P21548

Utförlig titel: Surdegsbröd

Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Natur och kultur, 2009. ISBN 978-91-27-11887-4, 91-27-11887-8 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2010

Förlagans ISBN: 9789127118874

Klassifikation: Qcae/P

Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Natur och kultur, 2009. ISBN 978-91-27-11887-4, 91-27-11887-8 (genererat) Fullskrift

Medienummer: P21548