Gå till huvudinnehåll

Manna, mjöl och surdeg

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

K.B., teologiprofessor i Heidelberg, undersöker brödets betydelse för Nya testamentets människor. Med hjälp av Bibelns liknelser, antika kokböcker och judiska källor beskriver han hela förloppet från sådden till brödbaket. Han skriver om brödet i den dagliga måltiden och om brödsbrytelsen bland de första kristna. Han behandlar även bespisningsundret och nattvardsbrödet

Av: Klaus Berger

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 24 min.

Utförlig titel: Manna, mjöl och surdeg

Orginaltitel: Manna, Mehl und Sauerteig

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Verbum, 1997

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Ccb, Cce, Ccb/TC, Cce/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999 Inläst ur: Stockholm : Verbum, 1997

Filstorlek: 175 MB

Medienummer: C76180

Översättare: Katarina Sjöström