Manna, mjöl och surdeg
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
K.B., teologiprofessor i Heidelberg, undersöker brödets betydelse för Nya testamentets människor. Med hjälp av Bibelns liknelser, antika kokböcker och judiska källor beskriver han hela förloppet från sådden till brödbaket. Han skriver om brödet i den dagliga måltiden och om brödsbrytelsen bland de första kristna. Han behandlar även bespisningsundret och nattvardsbrödet
Av: Klaus Berger
Inläsare: Marika Bergström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8 tim., 24 min.
Utförlig titel: Manna, mjöl och surdeg
Orginaltitel: Manna, Mehl und Sauerteig
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Verbum, 1997
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Ccb, Cce, Ccb/TC, Cce/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999 Inläst ur: Stockholm : Verbum, 1997
Filstorlek: 175 MB
Medienummer: C76180
Översättare: Katarina Sjöström