Gå till huvudinnehåll

Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

En mängd glutenfria grundrecept på pizzadeg, piroger, smördeg och färsk pasta. Här presenteras olika varianter av exempelvis glutenfria pajdegar. En med kikärtor, en annan med bovete och en tredje med durra och hirs. De många alternativen gör att boken är en bra baskokbok för den som inte äter gluten men ändå vill laga mat från grunden och slippa färdiga mjölmixer. Boken innehåller också tips och tekniker för att säkert lyckas med recepten

Av: Maria Blohm, Jessica Frej

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 2 vol. (138 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P27650

Utförlig titel: Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten

Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-87785-18-4, 91-87785-18-8 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016

Förlagans ISBN: 9789187785184

Klassifikation: Qcabb/P

Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-87785-18-4, 91-87785-18-8 (genererat) Fullskrift

Medienummer: P27650