Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se
Information om boken
En mängd glutenfria grundrecept på pizzadeg, piroger, smördeg och färsk pasta. Här presenteras olika varianter av exempelvis glutenfria pajdegar. En med kikärtor, en annan med bovete och en tredje med durra och hirs. De många alternativen gör att boken är en bra baskokbok för den som inte äter gluten men ändå vill laga mat från grunden och slippa färdiga mjölmixer. Boken innehåller också tips och tekniker för att säkert lyckas med recepten
Av: Maria Blohm, Jessica Frej
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 2 vol. (138 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P27650
Utförlig titel: Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten
Orginaltitel: Laga nytt
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016
Förlagans ISBN: 9789187785184
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-87785-18-4, 91-87785-18-8 (genererat) Fullskrift
Medienummer: P27650