Gå till huvudinnehåll

Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se

Information om boken

En mängd glutenfria grundrecept på pizzadeg, piroger, smördeg och färsk pasta. Här presenteras olika varianter av exempelvis glutenfria pajdegar. En med kikärtor, en annan med bovete och en tredje med durra och hirs. De många alternativen gör att boken är en bra baskokbok för den som inte äter gluten men ändå vill laga mat från grunden och slippa färdiga mjölmixer. Boken innehåller också tips och tekniker för att säkert lyckas med recepten

Av: Maria Blohm, Jessica Frej

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 2 vol. (138 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P27650

Utförlig titel: Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten

Orginaltitel: Laga nytt

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016

Förlagans ISBN: 9789187785184

Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-87785-18-4, 91-87785-18-8 (genererat) Fullskrift

Medienummer: P27650